View Full Version : Kan man stole på denne siden?
Caroline
11-16-2008, 01:57 PM
Jeg kom over denne siden her om dagen, og fikk egentig ganske lyst til å kjøpe den. Men jeg bare lurer på om noen her vet om dette er en side man kan stole på? Eller om det bare er no d***t...? :)
Here's tha link:
http://www.boxsetforyou.com/michael-jackson-ultimate-collection-32-dvd-1-cd.html?kw=michael%20jackson%20ultimate%20collecti on&fl=301238&ci=3279434831&network=s&gclid=CMXEjr2p95YCFQxOtAodx3dQXQ
Shadowfax
11-16-2008, 05:04 PM
Sjekk denne threaden:
http://www.mjoai.com/forum/showthread.php?p=5654
Caroline
11-16-2008, 05:11 PM
Okey, takk! :)
Shadowfax
11-16-2008, 05:30 PM
hjalp det deg noe? Jeg fikk iallefall varen min:thumbsup
Caroline
11-16-2008, 05:44 PM
Jada, men jeg har ikke fått bestilt enda. Ble litt usikker hvor jeg skal bestille fra, den andre linken som er i den threaden, der er den billigere? Vet du om det er en pålitelig side? Eller burde jeg bare satse på den boxsetforyou-siden?
Shadowfax
11-16-2008, 06:27 PM
Jada, men jeg har ikke fått bestilt enda. Ble litt usikker hvor jeg skal bestille fra, den andre linken som er i den threaden, der er den billigere? Vet du om det er en pålitelig side? Eller burde jeg bare satse på den boxsetforyou-siden?
Hvilken annen side?
Caroline
11-16-2008, 06:32 PM
Denne:
http://www.essexdvds.com/index.aspx?pageid=47151&chainID=5202&txtQuickSearch=michael+jackson&x=0&y=0
Shadowfax
11-16-2008, 06:44 PM
Denne:
http://www.essexdvds.com/index.aspx?pageid=47151&chainID=5202&txtQuickSearch=michael+jackson&x=0&y=0
Det må du nesten bestemme selv..
Essexdvds er ca 80 kroner billigere, jeg kjenner ikke til dem, men jeg regner med de kan stoles på? Jeg vet er at jeg bestilte fra boxsetforyou og de leverte produktet uten problemer. Pluss de virker litt mer profesjonelle... Det er min mening. La meg vite hva du bestemmer deg for8-26-03fruits_apple
Caroline
11-16-2008, 06:48 PM
Det må du nesten bestemme selv..
Essexdvds er ca 80 kroner billigere, jeg kjenner ikke til dem, men jeg regner med de kan stoles på? Jeg vet er at jeg bestilte fra boxsetforyou og de leverte produktet uten problemer. Pluss de virker litt mer profesjonelle... Det er min mening. La meg vite hva du bestemmer deg for8-26-03fruits_apple
Yes, takk. :thumbsup
Var det jeg tenkte også...men skal tenke på det. 80 kr er jo ikke all verden heller. :P også er det vel best å ta noe som er sikkert. Og i og med du fikk ditt uten problemer, frister det mer å bruke den siden.
I'll let you know when I've made up my mind.
Caroline
11-17-2008, 07:53 PM
Okeyyy, jeg har bestemt meg...tror jeg. Jeg kommer nok til å gå for boxsetforyou-siden. Den virker mer seriøs. :thumbsup
..Nå er det bare å vente på stipendet... :P He he
Natte
11-18-2008, 06:03 PM
Ja, nå er det bare det som mangler :D Håper du blir fornøyd ^_^
Caroline
11-18-2008, 06:18 PM
Jeg å... takk natte ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.